Skip to content

Studiecirkeln Bygdeband

Tisdagen den 3 februari startade vi upp studiecirkeln i Bygdeband. Det blev mycket information första timmen, men så småningom kunde vi ladda upp de första bilderna och skriva in beskrivande text. Vi ser fram emot några spännande och intressanta tisdagsträffar under våren. Här ses Evert Lundberg, Sven-Olov Karlsson, Marjo Välimaa, Karl-Erik Björk, Lennart Jansson, Lennart Ullberg, Kjell Rehnberg och Hasse Kvick under djup koncentration.

Foto Ingrid Ullberg

 • Bygdebandscirkel

  Bygdebandscirkel
 • Tandla¨karna_i_Degerfors
 • Jacobsson-Buss
 • Emperi
 • Johanssonbygg
 • coopextra
 • ica-degerfors
 • KD_Solskydd

  KD_Solskydd
 • DfsByggen

  DfsByggen
 • Degerfors Kommun

  Degerfors Kommun
 • allson

  allson
 • 1carab

  1carab
 • logo vux

  logo vux